Tänään oli Cafè Caritaksen leiripäivä Lomakodilla. Jokainen olimme odotelleet sitä sillä mielellä, että monen helleviikon jälkeen on mukava istua siellä pihalla ja rannalla. Mutta kuinka ollakaan niin eilen illalla satoi jo jonkin verran ja aamulla alkoi jo ennen kahdeksaa rankka sadekuuro. Meillä oli yhdeltätoista lähtö kirkon pihalta. Ja sade senkuin yltyi vaan. Marketta tuli meille kun olin lähdössä ja hän toi minut autolla kirkon pihalle. Kyllä meitä rohkeita, jotka emme pelästyneet rankkasadetta oli sitten aika monta eli yhteensä 12 henkeä. Ensimmäiseksi söimme. Oli jauhelihakeittoa ja jälkiruoaksi marjarahkaa. Senjälkeen oli alkuhartaus ja hauska ohjelmatuokio. Sen aikana loppui sade ja alkoi ilma kirkastua. Seuraavaksi joimme kakkukahvit ja sitten oli sauna ja uintia halukkaille. 4 uimaria oli joukossa ja me muut istuimme pihalla, kun penkit oli senverran kuivuneet, että niille voi laittaa istuintyynyjä niin oli ihan kiva istua pihalla ja kävin minä vähän laiturillakin katselelmassa. Oli siellä pienen matkan päässä joutseperhekin. Lopuksi vielä grillasimme makkarat pihalla ja ne syötyämme lähdimme kotiin.

Minulla olikin kiva kotiintulo, kun täällä oli sinä aikana olleet Marketta ja Elisa hommissa. Oli kaikki ovet pesty, verhot ripustettu ikkunoihin, lamput pesty ja pesuhuoneen sammunut lamppu vaihdettu uuteen. Mansikoita jätetty jääkaappiin. Voi olla, että oli jotain muutakin tehty, mutta nämä nyt ainakin.

Nyt on taas auringonpaistetta, mutta muutama aste viileämpänä, ei ole kuin 28 astetta sisällä ja ulkona molemmissa. Ettei nyt tällä hetkellä ole 30, kun niin on ollut ja ylikin.