Torstain ja perjantain välisenä yönä ukkosti. Modeemistani rupesi vilkkumaan yksi valo, joka on palanut muttei vilkkunut. Aamulla en tiennyt onko vika linjoissa vai modeemissa. Lähdin jo aamupäivällä asioille ja tulin vasta neljän jälkeen kotiin. Ei ollut asia parantunut eli siis vika minun modeemissani. Siinä meni sitten lauantai ja sunnuntai ilman konetta ja tänään lähdin heti aamulla puhelinlaitokselle. Siellä tarkastettin modeemi, eikä se toiminut. Sain uuden ja sellaisen ohjeen, että kannattaa myös vaihtaa johdot, koska niissä saattaa myös olla vikaa. Sitten tämä ystävällinen myyjäpoika sanoi myös, että se voi kestää tunnista - kahteen tuntia ennekuin alkaa toimimaan.
Kotiin tultuani rupesin heti hommiin. Välillä konttasin  pöydän alla ja välillä ihmettelin konetta, että mikä johto mihinkin tulee. Muut sain, mutta se johto mikä menee modeemista antenniin ei sopinut seinään. Vanhassa oli sellainen ylimääräinen kappale johdon päässä, että se sopi. En saanut sitä sopimaan uuteen. Vanhan johdon kanssa ei mennyt linjoille. Lähdin uudestaan johtojen kanssa puhelinlaitokselle. Vanhassa johdossa oli vikaa ja sain uuteen johtoon sieltä uuden kappaleen, joka sopi uuteen johtoon ja siihen sopi sitten se seinään laitettava kappale.
Kotiin päästyäni onnistuin johdon kanssa, muttei se heti lähtenyt käyntiin. Kuitenkin juuri kun olin jo lähdössä CC:hen huomasin, että modeemin valot oli ihan eri lailla. Kokeilin ja toimi. Hip-hurraaa. Onneksi ei mennyt tämä uusi kesällä ostamani tietokone rikki!
Sitten lujaa vauhtia CC:hen. Nyt sitten kun tulin sieltä kotiin. niin söin . Onneksi Marketta toi aamulla töihin mennessään minulle ruokaa, että oli valmiina.
Joutuu ihan puolijuoksua painelemaan, vanha ihminen. Onneksi nyt kone taas pelaa. Lauantaina, kun kävin Marketan luona niin  samalla katsoin sähköpostini. Henni minua kiusoitteli, että mummu on koneen orja. Myönsin sen hänelle rehellisesti, että taitaa se niin olla.