Maanantaisin on klo 12.00 - 14.00 Café Caritas, jossa käyn.  Tänään meitä oli siellä 17 henkeä. juomme siellä kahvia ja jotain kahvileipää on myös. Tänään Irma tarjosi karamellit, kun hänellä oli ollut synttärit. Saara täyttää muutaman päivän päästä myös tasakymmenet. Raili täyttää kesäkuussa. Kaikki kuitenkin täyttävät eri kymmenet.

Kahvin lisäksi on ohjelmaa. Ensin on Juhan pitämä alkuhartaus. Hän lukee hartauskirjasta ko. päivän sanan ja toivottaa tervetulleeksi kaikki. Laulamme siellä paljon yhdessä. Erkki pitää lyhyen puheen ja Martti lukee lehdestä jotain. Raili lukee myös Irja Kilpeläisen kirjaa. Kilpeläisen kirjat ovat kaikki hyviä. Olen lukenut niitä kotonakin, olen tainnut lukea kaikki. Joskus juttelemme ja joka välissä laulamme. Maria on meidän hyvä säestäjämme, hän on eläkkeellä oleva opettaja.

Vien ne Äiti Teresa-peiton laput Café Caritasiin ja sieltä kaikki laput viedään yhdistettäväksi toiselle henkilölle.  Vein tänään 30 lappua. Olen tänä vuonna vienyt jo 80 lappua. Yhteen peittoon tarvitaan 77 kappaletta. Sitten Leena lähettää valmiit peitot Intiaan.

Siinä on lappuja pinossa.