Tämä päivä on mennyt taas oikein mukavasti. Aili soitti aamulla ja kysyi olenko kotona niin, että hän voisi tulla kylään. Mikäs sen kivampaa. Hän tuli puolen päivän aikaan ja lähti vasta nyt illalla. Ehdimme oikein kunnolla puhella pitkästä aikaa. Kyllä Juhakin iltapäivällä kävi meitä katsomassa.

Nyt on ollut oikein lämmin päivä. Minulla on pari kivaa kuvaa, jotka olen "pihistänyt" Elisalta. Hän ottaa niin kivoja kuvia.

Tämä Liisan kuva on otettu viikko sitten kun oli edelliset lämpimät ilmat. Se on siksikin mukava kun Liisa on oikea ahmatti. Ihme, että hän malttaa nuolla eikä ota koko palloa suuhunsa.

Liisa%2018.5.2013-normal.jpg

Tässä Inka on Lähdepellolla katsomassa kuinka Liisa osallistuu koiranäyttelyyn. Hän on vähän välinpitämätön Liisan pärjaamisestä. Ei näytä oikein kiinnostuneelta.

Inka%2026.5.13%20L%C3%A4hdepellolla-norm

Minun lonkkani on kipeä. Se on ollut jo jonkin aikaa ja nyt se on tullut joka päivä kipeämmäksi. En kuitenkaan viitsisi mennä nyt päivystäjälle, kun hoitajan pitäisi soittaa minulle aika omalle lääkärilleni. Katsotaan nyt kuinka käy.