Minulla oli tänäaamuna tilattuna labrasta aika kello 8.20. Heräsin oikein tympeällä mielellä, mutta pakkohan se oli nousta ja lähteä. Labrassa oli ajat aika paljon myöhässä ja minun vieressäni odottava nainen jo rupesi epäilemään, että onkohan varaus epäonnistunut. Hän on ollut jo monta kertaa aikaisemmin varauksen kanssa ja aina ovat ajat pitäneet paikkansa. Sitä joku rupesi sitten jo kyselemään ja sitten meille sanottiin, että kaksi näyteenottajaa on sairaana ja sentakia kaikki ajat ovat niin paljon myöhässä.

Minulla oli lääkkeet mukana ja otin ne sitten siellä ja menin kanttiiniin puurolle. Siellä oli nyt mannavelliä. Oli oikein hyvää. Lähtiessä huomasin vielä käydä tk:n puolella mittaamassa verenpaineeni. Siellä on itsepalvelupiste, enkä ole pitkään aikaan käynyt mittaamasssa. Tuli ihan hyvät lukemat.

Kotiin  tulin kaupan kautta, kun ajattelin ostaa jotain hyvää. Mielestäni onnistuin tällä kertaa hyvin kun en ostanut mitään makeaa. Ostin ruisleivän, ruiskakon, aamiaispekonisiivuja, kylmäsavulohisiivuja, kurkkua ja savukalasalaatti oli niin hyvän näköistä, että ostin vielä sitäkin. Nyt keitin jo kahvia ja söin pari pekoni-kurkkuvoileipää sen kanssa. Minulla on jauhelihakastiketta, jota Marketta on tuonut ja keitän tänään perunoita sen kanssa, mutta teen sen nyt sitten vasta senjälkeen, kun tulen kansalaisopistosta.

Meillä on viimeinen kerta ja säävarauksella on suunnitelmassa tehdä pieni kävelykierros Vanhan Rauman sydämessä. Saa nyt sitten nähdä, kun on aika suhjuinen ilma ja välillä vähän tihuuttaa vettä.

Ihan hyvin tämä päivä mennyt tähän asti, vaikka aamulla tympikin.