Tänään oli lähimmäispalvelulaisten päivä Meriristissä. Siellä olivat myös lappilaiset. Yhteensä meitä oli 16 henkilöä, Selina ja Piritta mukaanlukien.

Meriristi on tämännäköinen

Meriristi-normal.jpg 

Ensin meillä oli alkuhartaus ja sen me pidimme ulkona koska oli niin kaunis ja lämmin päivä. Senjälkeen heti söimme. Meillä oli perunoita ja kanakastiketta sekä salaattia. Jälkiruuaksi oli rahkaa, joka oli maustettu suklaiseksi ja mandariininpaloja joukossa. 

Tässä on kuva ruokasalista

meriristi%202-normal.jpg

Senjälkeen menimme kappeliin, jossa meillä oli monenlaista ohjelmaa ja juttelua.

meriristi%203-normal.jpg

Teimme sitten pienen kävelylenkin, toiset lujempaa ja pidemmän ja toiset lyhyemmän ja hiljempää. Senjälkeen menimme kahville ja olikin herkullista kermakakkua sen kanssa.

Halukkaat pääsivät saunaan ja uimaan. Tällä kertaa niitä ei ollut kuin 5 ja me me muut istuimme siinä rannalla saunarakennuksen rappusilla. Marja-Liisalla oli mukana kirja, jossa lapset kertovat ajatuksia isovanhemmista. Hän luki sitä ja kyllä meille nauru maittoi. Kuuntelimme myös lintujen laulua. Monenlaista sirkutusta kuului ja mukana oli niitä, jotka tunnistavat lintujen ääniä. Kyllä siellä satakielikin lauloi, kuulemma.

Saunarakennus on tämän näköinen

meriristi%204-normal.jpg

Senjälkeen grillasimme vielä takassa makkaraa.

Marketta toi minut aamupäivällä sinne ja tuli sitten taas hakemaan ja toi kotiin.

Nyt illalla oli niin kaunista ja lämmintä että kävelin vielä torille ja istuin siellä vähän aikaa, kun oli ohjelmaa. Torilla oli koko päivän ollut jotain ohjelmia Vanhan Rauman kauppiaiden järjestämänä.

Vieläkin on 21 astetta lämmintä vaikka kello on jo kahdeksan.