Eilinen päivä meni oikein mukavasti, kun Inka oli kanssani koko päivän. Liisa oli Elisan kanssa. Marketta oli Henniä kyydissä Tampereelle, kun siellä oli hamsunäyttely. Minttu ja Sohvi pärjäsivät hyvin, mutta Kasper ei sijoittunut.
Olen eilen ja tänään täyttänyt aika paljon ristikoita ja lukenut. Sain luettua Minttu Vettenterän kirjoittaman kirjan nimeltään "Jonakin päivänä kaduttaa". Se on se kohukirja, josta on ollut niinpaljon lehdissä juttuja.(Eli ilmaista mainosta. Suoraan ja häijysti sanottuna.) En voi sille mitään, että minulle on tullut mieleen, että kirjailija on ehkä suuunnitellut sen alusta alkaen näin. Miksi muuten nämä vanhempien blogit, jotka hän ihan lopuksi monien kirjoitusten jälkeen tunnusti itse kirjoittaneensa. Kirja sinänsä on ihan hyvä ja täyttä asiaa, mutta jos tätä kohua ei olisi ollut olisin lukenut eri mielellä. Nyt tuli välillä mieleen, että tämä kohta on varmaan sentakia, että tulisi muutama lehtikirjoitus (eli mainosta samalla). Vaikka kuinka yritän sanoa itselleni, ettei saa ajatella niin, ei sille mitään voi jos vaan tulee mieleen. Joka tapauksessa kirja ja kirjan ajatukset hyviä.
Aamulla paistoi aurinko kauniisti, mutta tällä hetkellä sataa aika paljon.
Vielä yksi ajatus, jonka olen jostain lukenut: "Huomista ei vielä ole, eilistä et voi muuttaa. Elä siis tässä hetkessä."