Porukka lähti aamulla seitsemän aikaan Helsinkiin. Ollilla on ystävyysottelu Jokereita vastaan päivällä ja illalla katsovat siellä Jokerit-Lukko liigapelin. Muita pääsi mukaan maksaen matkan. He lähtivät kaikki joten Inka ja Liisa tuotiin tänne. Tytöt taitavat jättää kuitenkin Ollin pelin katsomatta ja menevät Itäkeskukseen.

Tänään on Inkan syntymäpäivä. Hän täyttää 8 vuotta. Aikomukseni oli tehdä heille juhlan kunniaksi voileivät ja päälle makkaraa ja juustoa ja kaikkea hyvää. Nyt on Inkalla ripuli etten voikaan tehdä. Liisalla oli alkuviikolla ripuli ja epäilimme, että hän on syönyt jotain sopimatonta, mutta nyt kun myös Inkalle tuli, niin taitaa olla jotain koirien flunssaa. Liisa käy joka viikko agilityssa ja näkee siellä paljon koirakavereita, että on ehkä saanut tartunnan siellä ja nyt tarttui Inkaan.

Tämä on joskus aikaisemmin otettu kuva, mutta samalla tavalla he nytkin jäivät sänkyyn, kun minä nousin vaatettamaan. He tulivat niin aikaisin, että minä nukuin ja he hyppäsivät viereeni nukkumaan. Nyt olemme tehneet jo pienen kävelylenkin kanalin rantaan ja kirkolle saakka. Liisa olisi halunnut, että minä olisin istunut sinne penkillekin niinkuin kesällä tehtiin.