Jalkani tuntui senverran hyvältä, että halusin vähän ulos. Menimme Inkan kanssa ja tämä meidän kortteli on siitä hyvä, että pääsee kuudesta kohtaa pihalle. Matkan pituuden voi sitten kävellessä päättää. No me teimme sen koko korttelin pituisena eli noin puoli kilometriä. Kyllä sen voi tälläisen puolikuntoisen, jalkavaivaisen mummun kuntoiluksi sanoa, eikö totta?

Siinä kävellessä tuli mieleen, kun silloin mukulana teimme korttelikierroksia. Kauppakatua ylös ja torin reunaa ja Kuninkaankatua alas ja Iso-Hannun edestä taas Kauppakadulle. Niitä sitten mielialan ja sen mukaan ketä muita oli kaupungilla. Silloin kiersi myös iltaisin aina kaksi passipoliisia yhdessä kävellen samaa lenkkiä. Jos jotkut olivat pysähtyneet juttelemaan niin he komensivat jatkamaan matkaa. Silloin oli aika erilaista kuin nykyisin.

Tänään hamsut saivat jotain Pilttisosetta, jonka Henni oli pakastanut ja toi tänne. Inka on saanut maksalaatikkoa koiranpapanoiden kanssa. Illalla ajattelin antaa lihapullakastiketta.Juha kävi tänään ja tarjosin hänelle riisiä ja kanakastiketta. Kyllä Inkakin niitä vähän sai.