Tänään oli kirkkomme 500-vuotisjuhlamessu. Menin sinne Mirjan kanssa. Pitihän osallistua, kun en seuraavaan vastaavaan juhlaan kuitenkaan voi enää mennä, eli ainutkertainen juhla. Siellä oli mukana piispa Kaarlo Kalliala ja nykyinen kirkkoherramme ja 4 eläkkeellä olevaa entistä kirkkoherraa ja tietysti paljon muitakin. Viereeni tuli istumaan Heli ja olikin mukavaa, kun taas näimme. Ehdimme siinä ennen alkua jutella kuulumisiammekin. Me olemme olleet työkavereita.
Messun jälkeen oli kirkon pihalla juhlalounas keskiaikaiseen tyyliin. Siellä oli kokonainen grillattu porsas, josta annettiin lihaa ja lisäksi annokseen kuului keitettyjä lanttukuutioita. Eihän silloin tainnut perunaa Suomessa vielä ollakaan. Oli oikein hyvää.
Iltapäivällä oli vielä juhlatilaisuus, mutta siihen en osallistunut, kun ne juhlapuheet on mielestäni aika pitkäveteisiä ja sitten siellä oli paljon musiikkiesityksiä ja minä en oikein ymmärrä hienoa musiikkia.
Tämän kuvan olen ottanut parvekkeeltani 


Oli niin kaunis ilma, että lähdin iltapäivällä vielä katselemaan silakkamarkkinoille. Olikin ihan kivaa kun menin ja näin siellä Liisan, Sirpan ja Tuijan ja meilä oli oikein mukava jutteluhetki. Sitten siihen vielä tuli Marketta ja Olli. He olivat olleet siellä töissä, kun Ollin jalkis-porukalla oli siellä myyntipiste.
Sieltä menin Marketan kyydillä heille ja koirilla oli oikein superhauskaa, kun menin ihan yllättäen sinne. Nyt ne eivät osanneet odottaa minua. Rapsuttelin molempia ja sitten pelasimme Hennin ja Ollin kanssa koronaa. Se on oikein mukava peli.