Kaupunkimme täyttää ensi tiistaina 570 vuotta. Viikon ajan on ohjelmaa jos jonkinlaista. Tänään on jo pari konserttia ja ranskalainen kävelykierros Vanhassa Raumassa ja illalla tanssit jäähallisssa. Noihin mihinkään en minä osallistu, mutta olin yhdessä mukana ja se oli opastettu bussikierros uusille asutusalueille. Vanhimmat näistä on kuitenkin rakennettu jo 70-luvun lopulla mutta mukana oli myös sellaisia joissa rakennetaan parast'aikaa ja alueita siltä väliltä. Kierros kesti runsaan tunnin. Se oli oikein mielenkiintoinen, ja suurimmaksi osaksi sellaisia katuja etten ole ennen kulkenut. Koko kierros oli bussilla, ettei haitannut vaikka satoikin.

Olli lähti eilen puolelta päivin Espooseen jäääkiekkoturnaukseen. Eilen oli jo yksi peli, jonka voittivat. Tänään on ollut 3 peliä, mutta ne pojat ovat hävinneet. Taitaa olla vielä huomennakin pelejä.

Henni ja Marketta lähtivät eilen Jyväskylään. Henni meni Mintun kanssa hamsterinäyttelyyn. Samalla reissulla hän ostaa uuden hamsun. Sinne tulee Turusta yksi tuomari ja tuo mukanaan tämän. Äsken Henni soitteli ja hän on jo saanut sen ja se on kuulemma oikein, oikein suloinen. Sen nimi on Sohvi.