Luen aika paljon ja hyvin erilaisia kirjoja. Onhan sitä suosikkeja ja sellaisia joita en koskaan lue. Sain juuri luettua loppuun Merja Orkoman kirjan "Lesti & Lautanen". Se on ihan uusi kirja ja aloittaa uuden sarjan Satakielisiskoista. Oli ihan mukavaa kevyttä luettavaa. Luvutkin olivat lyhyet ja jossain kohtaa tuli mieleen, että ihan kuin parin nuoren tytön blogia lukisi. Luen varmaan jatkossakin ilmestyvät kirjat. Välillä pitää lukeakin kevyempää.

IMG_0953-normal.jpg

Seuraavaksi luen tuon Kiinan kadotetut tyttäret. Se on myös tänä vuonna ilmestynyt ja kertoo useamman kiinalaisen naisen tarinaa heidän itsensä kertomana. Nämä naiset siis elävät vielä ja ovat nuorempia kuin minä. Tuntuu uskomattomalta, että tällaisi asioita on voinut viime vuosikymmeninä tapahtua.

Välillä sitten katson vähän mitä Eurajoella on tapahtunut ja pitäähän sitä huumoriakin väliin olla, ei muuten jaksa. Siihen sopii hyvin lasten sutkaukset. Huomasin, että tässä ei ole nyt yhtään dekkaria vaikka niitä luen myös hyvin paljon.

Eilen ja yöllä satoi, mutta nyt sade on lakannut, ei vielä kuitenkaan aurinko paista. Toivottavasti ei ala uudelleen sataa, kun pitää puolenpäivän aikaan mennä lääkäriin ja ajattelin, että siinä olisi sopiva kävelymatka. Iltapäivällä menen Marketan luokse, kun hänelle tulee Sylvi kylään niin näemme siellä sitten toisemme.