Tänään alkoi Café Caritas. Meitä olikin siellä mukana aika iso joukko ja oli kiva nähdä taas kesän jälkeen. Vein sinne muutaman kesän aikana kutomani peitonlapun. Aloitin siellä nyt kutomaan uusia lappuja, että nyt se kutominen sitten taas alkoi.
Meidän Pyhän Ristin kirkkomme täyttää 500 vuotta. Sen kunniaksi on nyt seurakuntatalossa näyttely:" Pyhät esineet". Siellä oli mm. kirkotuspenkki, kolmiaskelmainen häpeäpenkki ja vanhoja virsi- ja messukirjoja, messukasukoita, kastemalja, ehtoollisvälineet, siunauslapio ynnä muuta, ynnä muuta. Mekin kävimme tutustumassa siellä oikein oppaan johdolla. Oli oikein mielenkiintoista. (Tämä ei nyt kuulu asiaan, mutta en malta olla kirjoittamatta. En tiedä kuka opas oli, joku keski-ikäinen mies ja hänellä oli oikein rikkinäiset kangaskengät.) (Olinkohan tuhma, kun kirjoitin tämän?)
Telkkarista alkoi viime viikolla Sydämen asialla. Olen katsonut sitä aikaisemmin, kun se on tullut, mutten silloin katsonut alusta asti. Sitä oli jo tullut aika kauan, kun Kerttu joskus heillä käydessäni kertoi, että he Aimon kanssa katsovat sitä, kun se on niin mukava. Silloin minäkin sitten aloitin katsomisen ja tykkäsin kovin siitä sarjasta. Se on englantilainen poliisisarja jostain viisikymmentäluvulta kait, luulisin niin. Nyt se alkoi ihan alusta, joten mielenkiinnolla nyt katson sitä ja oli vielä paljon kivampi kun samalla kudoin päivällä aloittamaani kudinta.