Viikonloppuna oli vieraita oikein yötä myöten. Olli tuli jo lauantaina ja Inka sunnuntaina aamulla aikaisin.

Elisa lähti Liisan kanssa jo lauantaina aamulla Varkauteen nuorten agilityn SM-kilpailuihin. Henni lähti Maisan kanssa sunnuntaina aikaisin Tampereelle hamsterinäyttelyyn ja Marketta meni heitä kyytiin. Timo oli kyllä kotona, mutta Olli tuli minun kanssani.

Hän tuli jo lauantaina hyvissä ajoin, että ehdimme kunnolla pelaamaan. Nukkumaan menokin meni vähän myöhäiseksi. Inka tuotiin sunnuntaiaamuna jo seitsemän aikaan, joten hän tuli vielä minun viereeni nukkumaan.

Päivällä teimme Ollin opastuksella kartasta katsellen Vanhan Rauman kierroksen. Se käsitti monta nähtävyyttä. Esim. Kordelinin syntymätalon, Kaupungin talon, kirkon, museon, Helsingintorin ja nyplääjäpatsaan, Vanhan Kirkon rauniot, hautausmaan, jossa Nortamon hauta, Kordelinin kappeli, sankarihaudat, joita on yli 300 (Olli laski ne) ym. Kirstin talon ohi tulimme sitten kotiin päin. Viivyimme yli kaksi tuntia, että tuli ihan kiva ulkoilu Inkallekin.

Aamulla tietenkin olimmen jo pelanneet, kierroksen jälkeen pelasimme, syönnin jälkeen pelasimme, vähän luimme ja sitten pelasimme. Hiukan menimme pihalle jalkapallo ja hiekkatavarat mukanamme, mutta tuli sade, joten menimme sisälle ja yllätys, yllätys me pelasimme.

Joskus ennen seitsemää Olli ja Inka haettiin kotiin. Mukavasti meni  viikonloppu, ei ehtinyt tulla aika pitkäksi.