Kone on taas kunnossa. Marketta tiesi, että voisi kokeilla akun poisottoa ja jonkin ajan kuluttua takaisin. En itse saanut akkua pois, mutta Henni ja Marketta avustivat minua ja kone toimii taas erinomaisesti.

Kuuntelen tässä samalla Lukon pelin selostusta. Ei minua se muuten kiinnosta, mutta Ramonassa on niin hyvä selostaja, että on hauska kuunnella. Lukko voitti TPS:n 3-1. Olli on katsomassa peliä ja Marketta tuo sitten hänet tänne yöksi ja huomiseksi päiväksi. Henni vie huomenna Mintun Tampereelle näyttelyyn ja Marketta on tietenkin kyytimiehenä. Aamulla tuodaan Inka mummulaan ja Liisa jää Elisan kanssa kotiin.

Tänään on ollut raskasta lunta aika paljon. Lumitöissä olijoilla on ollut raskasta. Mutta muuten on niin kaunista, kun puiden oksilla on uutta puhdata lunta.

Eilen oli taas muistikoulu. Nytkin lehdenluvun ja pelaamisen (Suomi-peli) lisäksi voimistelimme aika paljon. Kai se sitten auttaa muistamiseenkin, ehkä... Peleistä minä tykkään kovasti ja hyvä että on voimistelua, kun en kotona oikein viitsi.

Hyvää viikonloppua kaikille!