Tänään olin Pyynpäänkoulun joulujuhlassa. Siellä on aina mukavaa. Se on niin suuri koulu, että juhlakin on jaettu kahteen osaan. Ollin luokka oli mukana ensimmäisessä, joka alkoi puoli kuudelta. Jokainen luokka esittää ohjelman. Yksi luokka näyttelee jouluevankeliumin ja lauletaan Enkeli taivaan ja Maa on niin kaunis. Sitten on joulupukki ja tonttu näytelmiä ja iloisia joululauluja. Joku luokka esitti jouluista räppiäkin. Aika monipuolista ohjelmaa ja joulun hengellinen puolikin on esillä mitä ei lehtikirjoitusten mukaan läheskään kaikissa kouluissa ole. Ilmeisesti se on rehtorista ja opettajista kiinni millaiseksi juhla muodostuu.

Kudoin villasukat, jotka ajattelin antaa Jesselle. Lanka on seiskaveljen tweed. Yksi kerä ei riittänyt, mutta aika paljon jäi toisesta kerästä.



Marketta valitti, että töissä on kylmää ja palelee kädet. Kudoin hänelle tälläiset kokeeksi, mikähän olisi näiden nimi. En tiedä kuinka hyvin niillä onnistuu työnteko ja auttaako paljon, kun kuitenkin sormet on paljaana. Varmaan kuitenkin vähän lämmittävät.