Aamulla olin ensin Mirjan kanssa kirkonmenoissa. Autoin vähän häntä rapuissa ja kynnyksissä ja ehtoolliselle menossa. Me asumme tässä samassa talossa eri rapussa ja hän soitti minulle, että olenko menossa kirkkoon ja voimmeko mennä yhdessä. Matka on hyvin lyhyt, noin 300- 400 metriä, mutta oli nautinko kulkea kauniissa auringonpaisteessa pikku hiljaa.

Hennillä oli synttärit viime tiistaina ja tänään oli heille kutsuttu vieraita asian johdosta. Kavereidensa kanssa hän juhli jo ennakkoon viime pyhänä. Kävivät ensin jossain syömässä ja sitten olivat Lukon peliä katsomassa. Nyt oli sitten "vanhusten" juhla. Nykyisin täytyy laittaa lainausmerkkeihin, kun kummisetä on saanut 3 lasta, jotka ovat myös mukana.

Huomenna on taas CC ja meille on sinne tulossa vierailemaan Jukka-pappimme. Hän oli mukana viime syksynä yhden kerran ja oli oikein mukavaa silloin. Se oli aika erilainen tilaisuus johtuen varmaan siitä kun hän on tähän asti ollut ensin nuorisopappina ja sitten opiskelijoiden pappina ja hän on pitänyt paljon rippikouluja. Odotan mielenkiinnolla huomista.