Tiesin jo melko varmasti illalla, että lähden aamulla päivystykseen. Ja niin myös tapahtui. Jalka oli aamulla oikein kipeä ja pahan näköinen.

Tältä se näytti

IMG_1036-normal.jpg

Siinä on murtuma ja varpaaseen ei kuulemma laiteta koskaan lastaa eikä kipsiä vaan se teipattiin toiseen varpaaseen kiinni.

IMG_1038-normal.jpg

Buranaa käskettiin syödä viikon annos, koska se säryn lisäksi poistaa myös turvotusta. Lisäksi kehotettiin ostamaan puukengät, jotta varvas ei liikkuisi yhtään kävellessä.

Välinelainaamosta hain samalla reissulla tälläiset kaverit kanssani. Niissä on oikein heijastimetkin, mutta toivottavasti en silloin enää tarvitse sauvoja kun syksyn pimeydet alkaa.

IMG_1041-normal.jpg

Siellä sanosttiin myös puukengistä, että ne olisivat hyvät ja nopeuttaisivat paranemista. Molemmissa paikoissa sanottiin, että varpaan murtuma kestää kauan parantua.

Kun Elisa pääsi töistä niin menimme Prismaan, muttei siellä ollut puukenkiä. Menimme Sittariin ja siellä sama juttu, ei ollut myynnissä puukenkiä. Pitää mennä katsomaan oikein kenkäkauppaan, mutta se oli jo silloin kiinni. Se jäi nyt toiseen päivään.

Koiralenkillä Elisa kävi apteekissa ja toi sieltä noita kuitukangastaitteita ja kapeaa laastarinauhaa, että saan sitten tarvittaessa vaihtaa varpaaseen uudet. Buranaa minulla olikin kotona.

Nyt apteekin kuiteissa luki "Parasta aikaa on parast'aikaa!" 

Ei nyt oikein parhaalta ajalta tunnu. On aika ankea olo, ei sille mitään voi.