Siis netissä ei mummmulla. Katsoin telkkaria ja ihmettelin, että kuka soittaa ovikelloa tähän aikaan. Ei pitänyt Juhankaan tulla. Katsoin ovisilmästä ja siellä oli kaksi komeaa nuorta miestä eli huoltomiehemme ja nettikorjaaja. Minulla oli jo päälläni onneksi tummansininen pitälahkeinen ja pitkähihainen talvikerrasto (ihan ehjäkin). blush Mietin, että mitä teen, mutta tulin siihen tulokseen, että jos en pian avaa niin he lähtevät pois. Niinpä aukaisin oven ja nappasin housut ja sanoin, että tulkaa vaan sisään minä laitan kuitenkin nyt housut jalkaani.
Siellä sitten  mittailtiin pistorasiassa tehoja eikä toiminut. He hoksasivat kuitenkin, että m issä on vika  ja lähtivät sinne korjaamaan ja lupasivat tulla vielä uudestaan. Nyt toimii. Vika oli sellainen, että jossain oli vaihdettu pistorasia ja se uusi oli ollut viallinen ja oli rikkonut sitten taloyhtiön linjoja tai sitten joku muu asia siinä vaihtohommassa.
En tiedä missä nyt on vika, kun tämä teksti tulee näin pienellä enkä saa sitä pyysymään isompana vaikka kuinka monta kertaa olen jo yrittänyt. Sen tiedän ettei se kuitenkaan nettilinjoista johdu. Olkoon pienellä. Menen keittämään kahvia ja nautin sen pullan kanssa.
Ulkonakin on oikein kurja sadesää.