Joskus on sellaisia päiviä, ettei mikään suju oikein hyvin. Tänään on ollut sellainen. Viime viikolla vaihdoin kännykkääni uuden soittoäänen, jonka luulin kuulevani paremmin. Tänään kauppareissulla se oli taskussa ja Juha oli yrittänyt soittaa pari kertaa enkä kuullut yhtään mitään. Eli kuulin hounommin kuin sen joka siinä oli. No rupesin sitten vaihtamaan sitä uudeksi. Kuuntelin siinä eri ääniä ja yritin miettiä mikä olisi kuuluvin. Yhtäkkiä kännykästä häipyi kaikki äänet. Ei pihauksen pihausta vaikka mitä olisin tehnyt. Eikä siitä saanut edes virtaa pois päältä. Soitin sitten jo Markettallekin, että onko hän aikeissa tulla käymään tänään niin voisi samalla katsoa sitä, jos vaikka onnistuisi. No hän neuvoi sitten minua ottamaan akun pois ja laittamaan takaisin. Kokeilin ja ensin en meinannut saada virtaa päälle, oli jotenkin jumissa se nappula. Vihdoin onnistui ja tuli ne äänetkin samalla takaisin. Laitoin sen äänen takaisin, jonka vaihdoin pois.

Sitten rupesin kutomaan sukkaa. Tarkoitus oli tehdä joko jotain palmikkoa tai pitsikuviota. Minulla on lainassa muutama käsityökirja ja oli muutama kaunis malli niissä. Aloitin yhtä kaunista, mutta ei se ollutkaan niin kaunista kuin kuvassa näytti. Samalla tavalla kävi toisen ja kolmannenkin kanssa. Sitten löytyi taas kaunis malli mutta siitä tuli liika isoa. Se oli myös aloitettu siinä mallissa heti se kuvio ja se ei oikein kivalta näyttänyt. Eli taas riistämään ties kuinka monennen kerran. No samalla kun katsoin Korkojen kera niin aloitin taas uudelleen ja nyt kudoin pari-kolme senttiä resoria ja tein 7 silmukkaa kapeamman. 7 selittyy sillä, että kuvio on sen levyinen. Se on nyt sitten pitsikuviota ja on aika ohutta lankaa. En varmaan koskaan ennen ole tollalailla kutonut ja riistänyt.Nyt olen kuitenkin oikein tyytyväinen siihen. Saan sitten pyhäsukat itselleni, kun jalkani aina palelevat. Olen jo nyt pari viikkoa pitänyt tillukkaita sukkien päällä melkein koko ajan.

Eilen olin koko päivän synttäreillä, kun minun ensimmäinen lapsenlapseni tuli täysi-ikäiseksi. On sitä varmaan sitten itsekin aika vanha, kun on jo aikuisen mummu. Ettei se mikään ihme ole , ettei aina suju nuo hommatkaan, vanhalta ihmiseltä.