Porukka lähti aamulla Nokialle Edeniin ja niinpä mussukat pääsi  mummulaan. Lupasin jo eilen heille, että mennään vanhaan Raumaan. Kanalin varresta oli leikattu pitkiä ruohoja pois ja niinpä menimme kanalin rantaa pitkin kirkkosillalle saakka. Vautsi mikä hajujen maailma. Tosi kova kiire kun oli niin paljon merkattavaakin.

Silloin kun Inka on ollut yksin niin me aina istumme välillä penkeillä, mutta Liisa on ollut niin kova menijä, että silloin ei oikein ole onnistunut. Nyt kuitenkin kun tulimme takaisin päin niin Liisa itse halusi pysähtyä sille penkille missä olemme viime kerralla istuneet. Siinä sitten Inka hyppäsi heti penkille minun viereeni ja Liisa jäi maahan istumaan ja seurasi tarkkana ohikulkijoita.

Juha oli myös käymässä ja lähdimme saattamaan häntä bussipysäkille. Olimme hyvissä ajoin ja siinä on tosi hyvä penkki toisella puolella katua ja menimme siihen istumaan. Inka hyppäsi heti viereeni ja Liisa hyppäsi toiselle puolelle samalla tavalla kuin kotona sohvalle. Siinä me sitten istuimme vierekkäin Liisa, minä, Inka ja Juha.

Muuten on ollut tosi mukava päivä, mutta liian lämmintä.