Lääkärireissu on tehty. Pahkurat on pienentyneet, mutta kivut johtuu ilmeisesti väkevistä myrkyistä (lääkäri sanoi näin) ja vatsan ärtymisestä. Annetaan nyt vielä ne neljä kertaa, jos kestän ne. Ja sitten lääkärin sanojen mukaan pidän kesälomaa ja syksyllä katsotaan kuinka jatketaan. Hän sanoi myös ettei he minua enää terveeksi saa.

Voi olla että hoitojen avulla menee pitkäänkin, eikä kukaan tiedä päivistään.Yritän nyt kuitenkin jatkaa niin normaalia elämää kuin vain pystyn. Apua kyllä tarvitsen muilta, mutta Marketta ja muksut auttaa niin paljon ettei enempää voisi.

Minulla oli erittäin puhelias taksikuski. Matka meni oikein mukavasti ja jotenkin meni jutut niin, että joku tuttu oli yhteinen. Kun sitten jatkoimme juttuja niin meille taisi tulla toistakymmentä yhteistä tuttua. Sama kuski oli molempiin suuntiin ja matkat meni oikein mukavasti. Se on aika jännä juttu, kun ihminen on ihan vieras, mutta tietää että on yhteisiä tuttavia niin se henkilökin rupeaa tuntumaan tutulta, ihan niinkuin olisi tuntenut kauankin.

Aurinko paistoi oikein kauniisti ja lämpimästi koko päivän.