Onneksi ukonilma meni ohi ja pääsin kuivana pyörällä perille. Ilma oli kyllä oikein painostavaa, ei ollut raikastunut. Pari Leenaa ei päässyt tulemaan, mutta 5 meitä oli paikalla. Ensin joimme pihalla kahvit herkullisten leivonnaisten kanssa. Leena S antoi meille nimpparikortin ja lahjan. Se on "enkelin siivet"- heijastin.

Kahvin jälkeen menimme saunaan ja uimaan. Minä en ole koskaan ollut innokas saunoja ja olen aina istunut rannalla ja katsellut. Sitten en oikein tarkene kastella itseäni kylmässä vedessä, joten en ole moneen vuoteen ollut meressä uimassa. Nyt tein poikkeuksen molempiin asioihin. Toiset oli saunassa lauteilla, mutta minä istuin kyllä alempana ja toisten mielestä vesi oli oikein lämmintä. Mukana kun oli sellaisia jotka käyvät talvellakin meressä. Nyt merivesi oli 18 astetta ja minun mielestäni se oli KYLMÄÄ. Siitä huolimatta uin muutaman vedon. Toistenkin uiminen jäi lyhyeen, kun alkoi taas ukkostamaan.

Sateen takia menimme sisälle ja takassa hiilloksella käristimme makkaramme ja sitten vielä joimme kahvia kakun kera.

Koko ajan meillä juttu luisti oikein mukavasti ja me sovimme, että adventin aikoihin kokoonnumme uudestaan ja joku tiesi pari Leenaa lisää, jotka sopisivat joukkoomme.

Sade onneksi loppui ja pääsimme Leena H:n kanssa pyöräilemään samaa matkaa kotiin. Olikin oikein kiva pyöräilyilma. Piristävä tilaisuus.