Viikonloppu meni taas. Lauantaina olin ihan kotona, mitä nyt joulutorttuja kävin ostamassa kahvin kanssa. Eilen olin aamulla ensin Mirjan kanssa kirkossa. Juha tuli meille puolenpäivän jalkeen. Marketta haki meidät neljäksi katsomaan Ollin jalispeliä talviharjoitteluhalliin. Pojat pelasivat Valkeakosken Hakaa vastaan ja voittivat 5-1. Senjälkeen Marketta vei meidät heille ja ensin söimme sitä hyvää savulohikastiketta spagetin kanssa. Sitten olimme vielä saunassakin. Olimme niin täynnä ettei kahvi enää mahtunut, joten saimme evääksi kotiin molemmat joulupipareita. He olivat tehneet taas oikein hienon piparkakkutalon.

Tänään oli CC:ssa joulujuhla ja oli oikein hyvää joulupuuroa sekahedelmäsopan kanssa. Puuroa jäi niin paljon, että saimme pienen rasiallisen mukaan kotiinkin. Saimme myös joululahjaksi joululehden ja ensi vuoden tunnussanan.

Kävin tänään myös apteekissa. Ensimmäiseksi kotiin tultua katsoin kuitin ja oli taas kiva lause siinä:
"Erehtyminen on inhimillistä mutta asioiden perinpohjaiseen sotkemiseen tarvitaan tietokone!"

Olen jo itsenäisyyspäivästä asti meinannut joka päivä kirjoittaa joulukortit, mutta aina se on lykkääntynyt seuraavaan päivään. Nytkin ne ovat taas keittiön pöydällä. Pitäisiköhän pakottaa itsensä hommiin. Ei millään viittis.