Minulla oli viime perjantaina taas tiputus ja olen nyt ollut tällä viikolla niin kipeä ja väsynyt etten vielä ennen näiden hoitojen aikana ole ollut. Eilen onneksi rupesi hiukan helppaamaan. Tänään oli nyt se tietokonekuvaus. Tiedot siitä saan kuitenkin vasta puolentoistaviikon kuluttua, kun on Porin lääkäri. Harmittavaa jännäämistä, muttei voi mitään.

Vähän olen välillä yrittänyt kutoa ja luulen, että siitä tulee ihan hyvä. Laitan tähän kuvan tekeleestä. Lanka on vanhaa kaapista löytynyttä. Väri ei ole kuvassa oikea vaan se on hillityn vihreää, oliskohan sammaleen vihreää.

 IMG_1420-normal.jpg

Jos ei ole valmiina hyvän näköinen niin riistän ja teen jonkun muunlaisen. :)

Tänään on ollut kaunis aurinkoinen ilma, mutta todella kylmää tuulta suoraan pohjoisesta. Huomasin tänään toisen kerran tällä viikolla, että siinä matalamman talon katolla, missä on parina keväänä ollut lokkipari pesimässä niin nyt siinä on ollut pari pulua. Saa nyt nähdä aikovatko he nyt tehdä pesänsä siihen vai tulevatko lokit taas takaisin. Pihalla on nyt runsaan viikon verran käynyt puluja ja naakkoja syömässä nurmikolta lintulaudan alta ruokaa.