Enpä ole moisessa kyydissä ennen ollut. Menin siis bussilla Poriin. Se oli vakiovuoro eli Eurajoella se kiertää Irjanteen kautta sellaista vähän kapeampaa ja mutkikkaampaa tietä. No heti alkumatkalla alkoi se hassu ajo, nimittäin usein käytiin siellä penkalla vähän tienreunan yli. Siinä oli reunaan tehty sellaista ropoistakin ja siinä me painelimme pitkin sitä auto täristen. Kun sitten käännyimme tälle pienemmälle tielle niin nopeus varmaan vähän nousikin  ja mutkissa menimme välillä tienpenkalla ja välillä keskiviivan väärällä puolella. Se oli niin hurjaa menoa, että rupesin jo miettimään, että mistä saan pussin jos oksennan. No onneksi pärjäsin. Tulimme sitten taas isommalle tielle ja siellä penkan tuntumassa menimme. Luvian tienhaaran jälkeen tämä kuski pysäsi yhdelle pysäkille, ei siis ketään tullut autoon eikä kukaan jäänyt pois. Hän kaivoi esiin kännykkänsä ja hiukan näppäili sitä: Sitten hän kaivoi taskustaan tupakka-askin ja laittoi suuhunsa tupakan. Senjälkeen hän nousi ja meni ulos auton viereen sytytti tupakkansa ja poltteli sen pelaten samalla kännykkänsä kanssa ei kuitenkaan soittanut eikä puhunut siihen mitään. Tupakan poltettuaan hän tuli takaisin paikalleen ja pari minuttia vielä pelasi ja sitten jatkoimme matkaa. Siitä oli 14 km vielä Poriin ja koko matka on noin 50 km. Tuli mieleen, että oliko niin kova tupakanhimo, että täytyi hurjastella että ehti polttamaan jos ei kestänyt perille asti.

Lääkärissä olosta senverran, että sain yskäni takia kiireellisen lähetteen kokovartalon tietokonekuvaukseen. Nyt sitten odotellaan kirjettä, että koska saan sinne ajan. Toivotaan, että mitään ei löydy.

Porissa on pysäkiltä joku  kilometrin verran kävelymatkaa sairaalaan. Nyt kun on puut niin täydessä lehdessä niin minä eksymisen mestari tietenkin takaisin tullessa en nähnyt pysäkkiä enkä siis myöskään toisella puolella olevaa mihin nyt piti mennä. Kävelin vaan eteenpäin ja yht´äkkiä huomaan, että nyt on kyllä ihan vieraan näköistä. Sitten katselin, että mistä pääsen tien yli ja pienen matkan päässä oli kohta jossa pääsin alitse toiselle puolelle. Sitten vaan takaisin päin ja löysin sen pysäkin. Kyllä siinä ainakin puoli kilometriä ylimääräistä kävelyä tuli, mutta onneksi ei ollut kiire. Ehdin vielä istuakin pysäkillä ja nauttia kauniista ilmasta.

Nyt oli bussissa oikein hyvin ajava kuski ja oli kiva katsella kauniita maisemia. Sen tien varrellakin joka kiertää sieltä Irjanteen kautta on oikein kaunista.