Meidän poppoo lähti Littoisiin (meniköhän paikka oikein) hamsunäyttelyyn. Aamulla lähtiessään toivat minulle uunilohta ja savumakrillia sekä parsakaalia. He ostavat hamsuille sitä kaalia eikä kukaan muu tykkää siitä, joten minulle tuodaan aina loppu. Tuossa illalla soittelivat ja Hennillä oli kaksi hamsua näyttelyssä ja oli tullut yhteensä kuusi ruusuketta. Sitten Henni sai sieltä uuden ostamansa hamsun, joka tuotiin Hesasta.

Minulla ei ollut mitään asiaa kauppaan, kun kävin edellispäivänä Marketan kanssa ja ostin pari kassillista ruokaa. Lähdin kuitenkin ihan kävelemään ja tykkäsin, että on kivempi jos on joku määränpää. Niinpä kävelin Prismaan. Ostinhan sitten repullisen tavaroita kuitenkin.

IMG_1403-normal.jpg

Eli ostetuksi tuli luumurasia, banaani, kurkku, korppupussi, ruisbucco, munkki, sitten meinasin ostaa minttulakritsipatukoita pari, mutta irtokarkit oli tarjouksessa ja siinä oli minttulakua paloina paljon halvemmalla. Tottakai ostin niitä ja siinä samalla kaikkia muitakin hyvännäköisiä. Painoa pussiin tuli 900 grammaa, mutta eihän siitä voinut poiskaan laittaa, kun oli kerran ottanut. Huh-huh. Sitten ajattelin vielä, että ostan yhden ristikkolehden, mutta nuo oli kaikki niin kivan näköisiä etten osannut valita ja kun nekin oli tarjoushinnalla niin otin kaikki kolme.

Keitin perunoita ja porkkanoita ja parsakaalit ja söin uunilohen ja ruisleivän ja maidon kanssa. Maistuikin oikein hyvältä ja taisi lautasmallikin olla aika hyvä.

IMG_1406-normal.jpg

Juha soitti puolen päivän aikaan ja lupasi tulla käymään. No kun en tiennyt kaupassa käydessäni, että ketään tulee niin ostin vain yhden munkin. Sitten teimme kahvin kanssa näin (annoin Juhalle lisäksi suklaapatukan).

IMG_1408-normal.jpg

Tarjosin kyllä sitten hyöhemmin voileipiä savumakrillin  kanssa ja juomana maitoa.

Katselimme sitten telkkarista Suomi-USA jääkiekko-ottelua (minä kyllä nukahdin välillä). Suomelle tulikin komea 5-0 voitto ja pronssia. Sitä katsellessa söimme sitten irtokarkkeja. Olinkin osannut valita oikein hyviä.

Niin on pilvinen päivä mennyt iltaan.