Meinaan antaa yhdet villasukat toverilleni. Rupesin sitten katsomaan mitkä sopisivat parhaiten kun minulla on muutama pari tuolla kaapissa parissa tai kolmessa eri pussissa. Ajattelin, että laitan ne samalla kaikki yhteen paikkaan, kun otan nyt kaikki esille ja katson sopivimman.

No otetaan samalla kuvat kaikista ja laitetaan tähän. Ekaksi laitan vaikka tuollaisen jossa on pitsikuvioisia sukkia. Nuo vaaleanpunaiset ja vaaleansiniset ovat vähän ohuempaakin lankaa.

IMG_1819-normal.jpg

Laitetaan kuva, jossa on raidallisia sukkia

IMG_1821-normal.jpg

Laitetaan vielä kuva, jossa on erilaisia kuvioita ja malleja. Tuo vaaleanvihreä pari,jossa on tummat raidat niin se on mallin mukaan kudottu ilman kantapäätä. Kyllä se ihan hyvältä jalkaan tuntuu, mutta otan kuitenkin aina ihan kunnon malliset

IMG_1822-normal.jpg

No laitetaan vielä lapasista ja käsineistä kuva

IMG_1818-normal.jpg

Voi olla, että näistä sukista tai käsineistä on ollut kuvia aikaisemmin, kun olen saanut valmiiksi. Ja sitten voi olla, että silloin kun vuodattimessa poistui näitä kuvia niin oli niissäkin. Muttta nyt laitan kuitenkin tähän.

Kun kudoin ne sukat, jotka aion antaa Aimolle, niin innostuin kutomaan erilaisia raidallisia sukkia. Kutominen on nyt työn alla samalla kun katson näitä vanhoja sarjoja telkkarista. Ja sitten on kiva ottaa käsityö mukaan vaikkapa Marketan luokse, että sielläkin voi kutoa. Se on kiva suunnitella erilaisia raitoja ja värejä. Ja kudon nyt vähän isomman kokoisiakin, kun nuo ovat kaikki sellaisia meille kaikille sopivia.