Eilen illalla nyt sitten se luvattu ilta. No eihän meitä ollut minun lisäkseni kuin 5 henkeä, kolme koiraa ja neljä hamsteria. Hamsterit nukkui kyllä omissa häkeissään. Meillä oli oikein mukavaa. Pelasimme jotain peliäkin, jota en ole aikaisemmin pelannutkaan, mutta oli oikein kiva. Pitää pelata joskus muulloinkin.

Marketta mietti kakkua koristellessan, että onkohan minulla ollut koskaan kynttilöitä kakussa. Kuulipahan sitten ettei ole ollut koskaan kakkuakaan. En ole koskaan juhlinut omia synttäreitäni. Nyt oli kakku oikein kynttilöiden kera (sain kertapuhalluksella sammumaankin)

elokuu%202014%20kakkuni-normal.jpg

Oli kaikenlaista herkkua, oli kinkkupiirakkaa, raparperipiirakkaa, suklaaneliöitä ja sitten kakkua. Aikaisemmin päivällä söin jo spagettia lohikastikkeessa. Se on yksi minun herkkuruuistani. Sain kaikkia mukaan kotiinkin ja nyt minulla on kahvi tippumassa ja meinaan syödä kakkua kahvin kanssa.

Nyt paistaa aurinko, että pitäisi varmaan vähän lähteä ulos, ainakin roskat viemään ja samalla voisi kiertää ainakin korttelin, jos ei enempää jaksa.